حفاران غیر مجاز در گیلان تحویل مراجع قضایی شدند
جارستان به نقل از ایرنا؛ فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان اعلام کرد : طی روزهای اخیر ۲۲ حفار غیر مجاز دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند. سرهنگ محمد علیپور روز شنبه در این مورد افزود: در جریان یک پرونده در بخش رحیم آباد رودسر در جریان سرکشی از پروژه های
جارستان به نقل از ایرنا؛ فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان اعلام کرد : طی روزهای اخیر ۲۲ حفار غیر مجاز دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.
سرهنگ محمد علیپور روز شنبه در این مورد افزود: در جریان یک پرونده در بخش رحیم آباد رودسر در جریان سرکشی از پروژه های گازرسانی مناطق ییلاقی توسط نیروهای یگان حفاظت این اداره کل، دو فرد مشکوک پس از انجام تفتیش و بازجویی های اولیه نسبت به اقدام حفاری غیر مجاز اقرار کردند که پس از درگیری با همدستان خود متواری گشته اند.
وی تصریح کرد : نیروهای حفاظتی پس از کار اطلاعاتی و عملیات بسیار دقیق مشارکتی طی دو هفته موفق به دستگیری ۱۵ نفر شدند.
وی همچنین از دستگیری دو حفار غیر مجاز در بخش رستمآباد رودبار خبر داد که بر اساس گزارش های واصله، نیروهای پایگاه حفاظتی رودبار به همراه مأموران نیروی انتظامی شهرستان پس از کسب نیابت قضایی اقدام به دستگیری دو نفر کردند که در حین تفتیش موفق به کشف ۱۱ کوزه سفالی و تعدادی اشیا فلزی مشکوک به عتیقه شدند.
سرهنگ علی پور افزود : متهمان بهدستور مقام قضایی پس از تنظیم صورتجلسه و بر اساس شواهد و بازجوییهای اولیه و اتهامات وارده برای تشکیل پرونده و سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی شهرستان رودبار تحویل داده شده اند.
فرمانده یگان حفاظت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گیلان همچنین از دستگیری پنج حفار غیرمجاز در بخش اطاقور شهرستان لنگرود نیز خبر داد.
علی پور گفت: طی گزارش واصله، نیروهای پایگاه حفاظتی لنگرود به همراه مأموران نیروی انتظامی روستای خرما بخش اطاقور پس از کسب نیابت قضایی به منطقه اعزام و موفق به کشف یک دستگاه فلزیاب غیرمجاز و دستگیری پنج نفر شدند.
وی با تأکید بر موضوع مشارکت اجتماعی در زمینه حفاظت از میراث فرهنگی استان افزود : در این زمینه تلاش شده از مشارکت دستگاههای مرتبط بویژه دهیاران، بسیج مقاومت نیروی انتظامی، استادان دانشگاهها و ائمه جمعه بهره گیریم؛ ضمن آنکه باید در این زمینه از فرهنگ سازی در میان نسل نو غافل نشد و از ظرفیت آموزش و پرورش برای پیشگیری از جرائم گام هایی موثر برداشت.
علی پور نقش مردم محلی را در اطلاع رسانی حضور حفاران غیر مجاز بسیار حائز اهمیت دانست و بر فرهنگ سازی نسبت به حفظ میراث تاریخی این سرزمین تاکید کرد.
حدود سه هزار اثر تاریخی در استان گیلان شناسایی شده که یک هزار و ۱۷۳ اثر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰